Chennai Express Official Game – Android İçin Kovalamaca Oyunu

Chennai Express Official Game – Android İçin Kovalamaca Oyunu

chennai-express-1643

Android cihazlarınızda keyifle oynayacağınız yeni bir kovalamaca oyunu olan Chennai Express Official Game yeni favoriniz olacak. Subway surf, temple run tarzı çok beğenilen oyunların farklı bir versiyonu olan bu oyunda farklı bir hikaye sizleri bekliyor…
Oyunda iki farklı karakterimiz var bu karakterlerimiz dilediğinizi seçerek oyuna başlıyorsunuz. Koşarak oyuna başlıyorsunuz ve peşinizde kötü çeteler var sizi yakalarlarsa cebinizdeki bütün paranızı alacaklar.
Oyunun benzer oyunlardan farkı araç kullanabilmeniz. Mesela bir motosiklete yada bir arabaya binebilirsiniz ama tabi bie süreliğine.
Oyunda kullanacağınız bir çok ekipman var ve bu ekipmanları dilerseniz altın toplayarak dilerseniz de satın alarak kullanabilirsiniz.
Kaliteli grafikleri ile de dikkat çeken oyun yeni bağımlılığınız olacak…

chennaiexpressofficialgame 1521 1 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu chennaiexpressofficialgame 1521 2 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu chennaiexpressofficialgame 1521 3 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu chennaiexpressofficialgame 1521 4 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu chennaiexpressofficialgame 1521 5 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu chennaiexpressofficialgame 1521 6 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu chennaiexpressofficialgame 1521 small Chennai Express Official Game   Android İçin Kovalamaca Oyunu

Google Plus'Paylaş
Haberler, Hileler - Videolar Trainer'ler bulunduran Web Sitesi
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları